De vakantiekilo's van Veerle

Nafoto Veerle  (1).jpg
 

Ik was alweer jaren te zwaar en na een moeilijke periode vorig jaar was ik er klaar mee. Ik zou goed voor mezelf en mijn lichaam gaan zorgen! Maar hoe?

Je levensstijl aanpassen


Rond die periode kwam er op social media regelmatig een verhaal voorbij van een dame uit het dorp die zoveel was afgevallen met PowerSlim, en vooral, een gezondere levensstijl hanteerde. Eerlijk gezegd stond ik heel sceptisch tegenover diëten, zoiets werkt toch niet en vooral niet op de lange termijn.
Ik trok mijn stoute schoenen aan en maakte toch een afspraak met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ze vertelde dat we samen aan de slag gingen met een gezond eetpatroon, koolhydraatarm en eiwitrijk. Met 6 eetmomenten op een dag en gangbare producten (zoals rijst, muesli, crackers, wraps en tussendoortjes) zodat ik gewoon mee kan eten met de rest van mijn gezin.
Tijdens het gesprek heb ik me voorgenomen; dit ga ik doen! Goed wetende dat het niet zomaar even je eetpatroon aanpassen is, maar dat je toch een langdurige verbintenis aangaat. Maar dat is net de uitdaging; je gaat niet even afvallen, je gaat je levenswijze aanpassen.
Het is heel motiverend dat je coach je bij je wekelijkse meting bijstaat met raad en daad en fungeert als stok achter de deur.
Ik woog 93kg en wou naar 78kg, hoewel het programma aangaf dat 68kg mijn ideale gewicht zou zijn. En eerlijk gezegd, het ging zo makkelijk dat ik na 6 maanden trots kan zeggen dat ik mijn streefgewicht van 67 kg behaald heb.
Mijn coach heeft me met al haar ervaring ondersteund, gemotiveerd en bijgestuurd waar nodig.
Het is jouw tijd om te stralen!


Ik heb geen honger gehad, integendeel! In het begin volgde ik strikt de handige weekmenu’s maar na enige tijd maakte ik elke zondag mijn eigen weekmenu met behulp van de leuke kookboeken van PowerSlim en de receptjes op de website. Plannen wat je in de week gaat eten is een echte aanrader; het geeft rust in je hoofd en in je koelkast. Je kan eindeloos combineren met de heerlijke producten uit het zeer uitgebreide assortiment van PowerSlim. Ik probeerde allerlei nieuwe gerechten uit. En mijn coach leerde me etiketten lezen. Ongelooflijk wat een hoop rommel er in sommige producten zit.

“Voor mij is PowerSlim de beste investering in mijn nieuwe levensstijl! ”

Mijn kijk op voedsel is totaal veranderd. Ik heb absoluut geen honger geleden, integendeel! Heb ik goesting gehad? Natuurlijk, maar dat zit in je hoofd en dan moet je de overweging maken of je eraan toegeeft of niet.
Heb ik gezondigd? Ja! Maar zonder volledig te hervallen in mijn oude eetpatroon. Je zin in suiker is hoe dan ook veel minder dan vroeger.

Nog een jaar lang nabegeleiding

En natuurlijk zijn er de enorm positieve reacties van mijn partner, familie, vrienden, collega’s en klanten. Sommige mensen herkennen me nog amper. Ik kan eindelijk weer de kleding dragen die ik wil. Ik voel me fitter, energieker en zoveel meer.
Ik voel me gezond en ben eindelijk weer de Veerle die ik wil zijn. En mijn trouwe viervoeter, die is blij met al die lange wandelingen.
Voor mij is PowerSlim de beste investering in mijn nieuwe gezonde leven. Ik ben nu reeds enige tijd op gewicht en probeer dat zo te houden. Gelukkig heb ik nog een jaar begeleiding van mijn coach, een fantastische service en een hele geruststelling zodat ik hopelijk voor de rest van mijn leven deze gezonde levenswijze kan hanteren.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

De vakantiekilo's van Veerle

- 26 kg

 

De zomer van Liesbeth

2021-03-16 (2).png
 

Ik had al van alles geprobeerd om af te vallen, maar telkens zonder resultaat. Ik vertelde mijn nicht hierover en zij adviseerde me om eens contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Haar vriendin was namelijk ook PowerSlim coach en daar had ze veel goede verhalen over gehoord.


Ik voelde me niet goed in mijn lichaam

Ik heb de volgende dag direct contact opgenomen en een afspraak vastgelegd. Dit was ook de dag dat ik een knop heb omgedraaid en al begonnen ben met gezonder te eten (of wat ik dacht dat gezond was). De belangrijkste reden was dat ik me heel slecht voelde in mijn lichaam. Ik ben nooit te zwaar geweest maar nu was ik dat wel. Ik vond geen mooie kledij meer, ik had een buikje (een collega vroeg me zelfs of ik zwanger was) en mijn benen schuurden tegen elkaar als ik stapte. Ik was toen ook een emotie-eter. Waardoor ik me nadien nog slechter voelde, want ik had juist een zak chips leeggegeten. 


Mijn PowerSlim traject

Toen ik bij mijn PowerSlim coach binnenkwam schaamde ik me voor mijn gewicht, maar gelukkig stelde ze me direct op mijn gemak. Ik had direct een goed gevoel bij haar. Ik had ook eindelijk iemand gevonden die naar me luisterde en me niet veroordeelde, iemand die me verstond. Mijn coach luistert en geeft raad, soms kreeg ze het ook te verduren als ik me niet goed voelde in mijn vel of opgejaagd van het werk kwam. Ik voelde me nadien direct schuldig maar mijn coach bleef altijd rustig.


Naast de persoonlijke begeleiding van een coach vind ik het heel fijn dat je tijdens het PowerSlim programma structuur krijgt in je eetpatroon. Om de 2 á 2,5 uur had ik een eetmoment. Ik ben iemand, als ik iets doe moet dat goed zijn. Dus ik houd me ook strak aan mijn eetpatroon. Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.


Ik heb in het hele traject denk ik twee keer stilgestaan, dat ik niet was afgevallen. De eerste keer wilde ik direct opgeven maar mijn coach heeft me toen een peptalk gegeven om door te zetten.

Ons doel was 25 kg afvallen en het zijn er 26 geworden. Ik ging van maat XXL naar S. Het eerste dat ik nieuw gekocht heb was een kleedje en shortjes want die had ik al 8 jaar niet meer gedragen! Ook heb ik afgelopen zomer, na 8 jaar, weer een bikini aan gehad. 


Soms ben ik nog steeds onzeker

Tussendoor plaatste ik wel eens foto’s op Facebook. De reacties daarop waren geweldig, dat gaf me een boost! Ik heb ook een paar keer gehad dat ik mensen tegen kwam die me gewoon voorbij liepen omdat ze me niet meer herkende.


PowerSlim heeft dan ook veel voor me betekend. Ik voel me terug goed in mijn vel. Ook de complimentjes van mijn coach doen me goed. Als ik in de spiegel kijk zie ik de Liesbeth van voor 2018. In plaats van iemand die brede jeansbroeken en brede sweaters draagt, kan ik terug andere outfits aan. Ik ben altijd iemand geweest zonder zelfvertrouwen, dat is wie ik ben. Ik voel me soms dan ook nog steeds onzeker over hoe ik er uit zie, maar zit wel veel beter in mijn vel! Ik ben nu gelukkig!

 

Het verhaal van Liesbeth

- 26 kg