Campagne-Happy new me-Ik heb mijn gezonde levensstijl eindelijk bereikt-Instagram_Facebook
 

Voor

Willemijn voor_edited.jpg
 

Na

Januari campagne Willemijn.jpg
 

Het verhaal van Willemijn

Starten was de beste keuze die ik gemaakt heb!

De vakantiefoto

“In november 2020 was ik op vakantie, mijn schoonvader maakte daar een foto van me op het strand en toen ik deze zag schrok ik enorm! Ik zag een ongelukkige vrouw en moeder. Ik wist direct dat er iets MOEST veranderen!


Ik had daarvoor al wel eens wat gelezen over PS. food & lifestyle, toen nog PowerSlim, en de dichts bij zijnde coach maar toen was ik er niet klaar voor! Nu wel, ik ging op zoek en kwam bij mijn PS. food & lifestyle coach terecht. Ik stuurde een berichtje via de site en binnen no-time was onze eerste kennismaking gepland! Heel eerlijk, ik was sceptisch en gespannen maar ik wist ook dat dit mijn laatste kans was om af te vallen zonder operatie. 

Mijn coach legde alles super uitgebreid uit en gaf mij de tijd om even alles te laten bezinken. Ik ben gewogen en opgemeten, en met 122,4 kg op de weegschaal en het starterspakket onder mijn arm liep ik de deur weer uit! In dat starterspakket zat een kaartje, met de vraag of ik mijn verhaal wilde delen en kans wilde maken op een fotoshoot. En hier sta ik dan, uitgenodigd op het hoofdkantoor voor een fotoshoot en zelfs bekroond tot campagnemodel!”


Een nieuw en gezond eetpatroon

“4 januari startte ik met het PS. food & lifestyle programma, het is de beste keuze die ik in lange tijd gemaakt had! Ik merkte binnen 2-3 weken al verschil in hoe ik mij voelde en hoeveel meer energie ik kreeg. De kilo’s vlogen er week na week af, soms een kleine stijging maar vaak was die te herleiden naar stress, hormonen of het tijdstip van de dag. Binnen twee maanden was ik de eerste 10 kilo al kwijt en zo ging ik gestaag door.

Ik leerde een gezond eetpatroon aan, met meer eiwitten en minder koolhydraten en zes eetmomenten op een dag. Ik ben zoveel bewuster geworden van wat ik in mijn mond stop, en draai dan ook regelmatig een verpakking om om het etiket te bekijken.
Twijfelde ik soms over een product of iets op het menu in een restaurant, dan was mijn coach maar een appje verwijderd van mij.

Half mei begon ik met sporten in de sportschool en nu ga ik zelfs 2-3 keer in de week! Toen ik in mei mijn tussendoel van -20 kilo bereikte, plande ik een cheatmeal voor mezelf. En ook mijn vakantie in juni kwam ik goed door, door de juiste begeleiding voor én tijdens mijn vakantie.”

Stabiliseren

“Ik ben 41 kilo afgevallen in 10 maanden tijd dankzij en met PS. food & lifestyle! Nu in oktober 2021 heb ik besloten om te gaan stabiliseren op 81 kg en ook dat gaat goed. Ik ga nog maandelijks naar mijn coach, zodat ik ook hier begeleiding bij krijg. Maar ik leer mijn lichaam steeds beter kennen, en weet steeds beter wat ik wel en niet moet doen. Als ik ’s avonds een keer iets lekkers wil, dan houd ik daar gedurende de dag rekening mee.


Ik heb ook al wat geproefd van de nieuwe producten van PS. life, die speciaal ontwikkeld zijn voor de stabilisatiefase. Die zijn echt heer-lijk! Dat gaat het wel echt een stuk makkelijker maken.”


Mijn doel: het schoolplein

“Ik ben PS. food & lifestyle en mijn coach enorm dankbaar voor het programma, voor de nieuwe levensstijl die ik heb mogen leren! Mijn doel was om 85 kilo te wegen en slank op het schoolplein te staan in september, als mijn oudste zoon naar groep 1 ging. Zelf ben ik vroeger gepest omdat mijn moeder erg zwaar was. Ik wilde geen enkele reden hebben dat mijn kinderen gepest zouden worden om mij. Met tranen in mijn ogen stond ik op het schoolplein. Niet alleen omdat mijn zoontje voor het eerst naar school ging, maar ook omdat het me gelukt is. Yes, I did it! 

Op de vraag hoe ik mijn proces in drie woorden zou omschrijven, zou ik zeggen: geweldig, levens veranderend en overweldigend!

Naast de grote verandering lichamelijk merk ik dat ik veel meer energie heb en mijn hele houding positiever is geworden. Dit reflecteert zich op mijn hele leven! Mijn nieuwe motto is dan ook ‘Wat je uitstraalt krijg je ook terug!’. Ik durf ook alles qua kleding weer te proberen en voel me nu weer gelukkig in een kleedje. Het grootste verschil is dat ik veel meer zelfvertrouwen gekregen heb en ik mijn mening en mijn verhaal durf te vertellen!”


Het heeft mijn leven veranderd

“Ik kan PS. food & lifestyle aan iedereen aanraden, en gelukkig heb ik ook veel andere mensen mogen inspireren en motiveren in hun traject! PS. food & lifestyle heeft mijn leven veranderd en terug gegeven, zei ik onlangs nog tegen mijn coach.

En nu komt het wennen aan mijn vernieuwde lichaam… Dat vind ik nog wel lastig. Het beeld dat ik in mijn hoofd heb van mijn lichaam, is niet hoe mijn lichaam er in werkelijkheid uit ziet. Maar daar heb ik nog even de tijd voor!

Mijn tip aan anderen: ik denk dat het belangrijk is dat je 100% achter deze levensstijl moet staan en je niks moet aantrekken van de mening van anderen! Ik kreeg in het begin veel kritiek omdat het een crashdieet zou zijn, wat overigens niet het geval is, maar dat zorgt er wel voor dat je gaat twijfelen soms. Gelukkig heb ik gewoon doorgezet en mag ik nu super trots zijn op mijn eindresultaat!”