Button_samen gaan we ervoor_online 1000_edited.png
 

Hoe ik jou kan helpen?

Samen op weg 

naar een gezonder en slanker lichaam,
de juiste balans en een blijvend resultaat!


Bij een eerste afspraak vertel ik je hoe we samen jouw traject naar een gezonder en slanker lichaam kunnen aanpakken en hoe ik je kan helpen om uiteindelijk jouw ideale gewicht te bereiken. 


Wil je graag op korte termijn een aantal kilootjes kwijt? Wil je het iets groter aanpakken en toch wat meer kilootjes kwijt geraken?

In allebei de gevallen is het PowerSlim afslankprogramma ideaal voor jou. 


Ik kan jou ook begeleiden naar een gezondere voeding met weinig koolhydraten en zo puur mogelijke voedingsproducten. 


Het PS. Food & Lifestyle programma verloopt in verschillende fasen. 


Tijdens de eerste fase (strenge fase) kom je wekelijks op consult om je te wegen en al jouw vragen en twijfels te bespreken maar ook om jouw mijlpalen te vieren! Want die komen er zeker, daar ben ik van overtuigd. 


Nadien kom je tweewekelijks langs en wanneer je jouw ideale gewicht bereikt hebt, kom je nog maandelijks op consult gedurende een jaar. 

Wanneer je daar behoefte aan hebt, mag je nadien ook nog op regelmatige basis blijven komen om zeker op gewicht te blijven. Dat kan bijvoorbeeld om de 3 maanden. 


Wanneer je kiest om over te schakelen naar een natuurlijke voeding met daarbij mogelijks een aantal kilootjes kwijt te geraken, kan ik jou ook helpen. Het afslanken zal niet zo snel gaan, maar je gaat je snel beter in je vel voelen. Er zijn verschillende mogelijkheden waaronder het onderbroken vasten. 

Het belangrijkste dat ik jou ook kan bieden is een regelmatige gewichtscontrole en een ruggensteun voor als het weer wat moeilijker is om gezonde keuzes te maken. 


Een jaar geleden stonden we aan het begin van een zeer zware periode. We konden toen niet inschatten welke impact Corona zou hebben op ons leven. 


Heel ons leven werd dooreen geschud!


We werden opgesloten in 'ons kot'. 

Een jaar in isolatie en ons sociaal leven op nul, heeft een zware emotionele impact op ons.

Dus is het ook wel normaal dat je af en toe troost zoekt in ongezonde voeding, een goed glaasje wijn of een goede pint bier. We zoeken iets om te kunnen genieten.

Maar zonder het goed te beseffen past plots die ene rok niet meer of krijg je die mooie broek niet meer dicht. Wat nu!?


Het is niet zo simpel om het roer helemaal om te gooien. 

Want wat is nu belangrijk als ik gezond wil eten? Hoe kan ik afvallen en toch lekker blijven eten? Hoe kan ik afslanken zonder dat ik apart moet koken voor mijn gezin? Wat moet ik doen om nadien mijn gewicht te behouden?


Ik kan jou daarbij helpen! Ik wil jou laten ervaren dat je niet ongezond hoeft te eten of te drinken om te kunnen genieten van voeding! Integendeel!


Lekker genieten van gezonde voeding en nadien geen schuldgevoel hebben is toch waar ook jij van droomt?

Samen gaan we uitzoeken wat voor jou haalbaar is en wat er werkt voor jouw lichaam.

Ik kan jou helpen om voor heel je gezin gezonde voeding op tafel te zetten! 

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken? 

Klik dan hier en vul het contactformulier in.