vermageren - koolhydratenarm en eiwitrijke voeding

Afslanken met PowerSlim

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Ik ben er om je te helpen. 

 

 

PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers  het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

 

  • Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

  • Zes eetmomenten per dag.

  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Even voorstellen:

Ik ben Elise, jouw persoonlijke coach.

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een aantal kilo's kwijt te geraken en om niet in een jojo-situatie terecht te komen.

Als Powerslimcoach en ervaringsdeskundige wil ik samen met jou op weg gaan naar een slanker en gezonder lichaam. We gaan op zoek naar de juiste balans en zorgen voor een blijvend resultaat. 

Samen kunnen we dat!

 

KEUZE uit meer dan 140 producten

 

WAAROM VANDAAG NOG STARTEN ???

Er is nog geen hard wetenschappelijk bewijs voor, maar het is alleszins iets wat de voorbije weken op verschillende afdelingen Intensieve Zorg werd vastgesteld: veel patiënten die besmet zijn met het coronavirus kampen met overgewicht. Bovendien overlijden mensen met overgewicht ook vaker dan patiënten met een normaal gewicht.

 

 ' Het is nooit te laat om te beginnen met een goed dieet '

 

zegt Manu Malbrain, diensthoofd Intensieve Zorg UZ Brussel.

Hij zegt ook dat de patiënten die daar overleden zijn (april 2020), een BMI hadden van gemiddeld 33. De patiënten die genezen zijn, hadden een gemiddeld BMI van 27.

Mensen met overgewicht lopen een veel groter risico wanneer ze besmet worden met het coronavirus. Dat merken verschillende artsen op die op de dienst Intensieve Zorg werken. 

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/04/13/wie-zwaarlijvig-is-maakt-meer-kans-om-te-sterven-aan-corona/

 

Getuigenis van Sara

Vóór:

Na:

Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen*

 

Ik zag mezelf op een gegeven moment niet graag meer voor de spiegel en al zeker niet op de weegschaal. Ik had al een fitness abonnement aangeschaft en had al een keer een reset-kuur gevolgd waarmee ik enkele kilo’s was afgevallen, maar het was steeds niet voor lange duur. Toen besefte ik dat er echt iets aan wilde doen en het resultaat moest vooral blijvend zijn!

Toen ik kennismaakte met PowerSlim kwam ik er achter dat het niet gaat om shakes maar dat je 6x per dag een eetmoment hebt. Ook de opvolging van een persoonlijke coach was voor mij een doorslaggevende factor om met het PowerSlim programma te starten.

Wat vond je fijn aan het PowerSlim programma?
Ik vond het heel fijn dat er een enorm aanbod aan producten en recepten is. Ik had daarnaast ook helemaal niet het gevoel dat ik aan het diëten was. Als ik zin had in iets lekkers kon ik gewoon kiezen uit hartige koekjes, een koek met chocolade of chips maar dan van PowerSlim. Daarnaast probeerde ik ook regelmatig een nieuw receptje uit dat ik opzocht op de website van PowerSlim.

Wat heb je geleerd?
Mijn grootste probleem was dat ik te weinig at. Ik nam zelden een tussendoortje en doordat ik hoofdzakelijk zit voor mijn job, heb ik weinig beweging gedurende de dag. Tijdens het PowerSlim programma heb ik geleerd om toch 5 tot 6 keer per dag iets te eten. Nu houd ik nog steeds die regelmaat in mijn eetpatroon en probeer ik 6 keer op een dag te eten.

Daarnaast eet ik nu veel gevarieerder. Ik heb vele groenten leren eten, die ik nog nooit eerder had gegeten. Ook het vele water drinken pas ik nog steeds toe. Vroeger kwam ik met een halve liter toe per dag. Nu verplicht ik mezelf om zeker 1,5 liter per dag te drinken.

Hoe heb je de persoonlijke begeleiding van een coach ervaren?
Met Anneleen heb ik een super coach! Ik keek er wekelijks naar uit om op afspraak te gaan. Ze hielp me altijd bij vragen of moeilijkheden. Op een gegeven moment bleef ik enkele weken op mijn gewicht hangen terwijl ik het programma goed volgde. Dat was niet echt motiverend voor me. Mijn PowerSlim coach heeft dan naar een oplossing gezocht door me vroeger over te schakelen naar de volgende fase, waardoor ik terug begon af te vallen. Mijn coach bleef me motiveren om mijn doel te behalen.

Ook nadat ik mijn streefgewicht had bereikt, bleef ik maandelijks naar mijn afspraak met mijn coach gaan. Een PowerSlim coach geeft namelijk nog een jaar lang nabegeleiding en ik heb graag de controle over mijn gewicht. Zo leerde ik om mijn gezonde eetpatroon zelfstandig door te zetten. En ik vind de gezellige babbels met mijn coach super leuk!

Toen het tijdens de corona periode niet mogelijk was om bij mijn coach persoonlijk langs te gaan, bleef ze mij digitaal begeleiden.

Hoe voel je je nu?
PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen. Vroeger was ik echt gek op desserts, maar door het programma ben ik de zin naar het zoete helemaal verloren.

Het lukt me goed om mijn streefgewicht te behouden en de balans te houden in mijn eetpatroon. Tijdens de week let ik nog steeds op mijn eten maar in het weekend zondig ik wel eens. Ook

Hoe kijk je naar de feestdagen?
Ik ben benieuwd hoe de komende feestdagen er uit zullen gaan zien. Ik kijk altijd heel erg uit naar de tijd samen met familie, kerstmarkten en heerlijk koude winterwandelingen. Hopelijk kan het kerstfeest met mijn familie gewoon doorgaan, want op die momenten is het juist belangrijk om samen te zijn. Ik kan op zulke momenten dan ook echt genieten van het lekkere eten, maar de dag nadien gaat de rem er dan weer op ;)

 

Wanneer u langskomt voor een coach-gesprek zal er rekening gehouden worden met de corona-maatregelen

 mondmasker - ontsmetting voor de handen - social distancing

Contact nemen:

Hekkenhoek 20

9200 Dendermonde - Grembergen

0478363524

werkt samen met

PowerSlim_Logo_GreyBlueOnWhite.jpg

Tel: 0478363524

BTWnr: BE0763.161.455

Bankrek.nr.: BE34 9731 8818 5690

©2020 door Slank en in balans. Met trots gemaakt met Wix.com