vermageren - koolhydratenarm en eiwitrijke voeding

Afslanken met PowerSlim

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Ik ben er om je te helpen. 

 

 

PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers  het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

 

  • Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

  • Zes eetmomenten per dag.

  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Even voorstellen:

Ik ben Elise, jouw persoonlijke coach.

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een aantal kilo's kwijt te geraken en om niet in een jojo-situatie terecht te komen.

Als Powerslimcoach en ervaringsdeskundige wil ik samen met jou op weg gaan naar een slanker en gezonder lichaam. We gaan op zoek naar de juiste balans en zorgen voor een blijvend resultaat. 

Samen kunnen we dat!

Wat is PowerSlim? 

 

KEUZE uit meer dan 140 producten

 

WAAROM VANDAAG NOG STARTEN ???

Er is nog geen hard wetenschappelijk bewijs voor, maar het is alleszins iets wat de voorbije weken op verschillende afdelingen Intensieve Zorg werd vastgesteld: veel patiënten die besmet zijn met het coronavirus kampen met overgewicht. Bovendien overlijden mensen met overgewicht ook vaker dan patiënten met een normaal gewicht.

 

 ' Het is nooit te laat om te beginnen met een goed dieet '

 

zegt Manu Malbrain, diensthoofd Intensieve Zorg UZ Brussel.

Hij zegt ook dat de patiënten die daar overleden zijn (april 2020), een BMI hadden van gemiddeld 33. De patiënten die genezen zijn, hadden een gemiddeld BMI van 27.

Mensen met overgewicht lopen een veel groter risico wanneer ze besmet worden met het coronavirus. Dat merken verschillende artsen op die op de dienst Intensieve Zorg werken. 

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/04/13/wie-zwaarlijvig-is-maakt-meer-kans-om-te-sterven-aan-corona/

 

Getuigenis van Kiki

Vóór en na foto

Nadat het een hele tijd niet goed met me ging door een burn-out/depressie, stuurde ik mijn PowerSlim coach een berichtje. Ik wil een afspraak maken want ik wil zo snel mogelijk beginnen met Powerslim. Ik was veel aangekomen en woog meer dan 100 kg, ik was er helemaal klaar mee! Ook de gedachten aan zoveel overgewicht in deze coronatijd zette me aan het denken.

Mijn coach stuurde me meteen een berichtje terug: ‘Zullen we eens zot doen? Kom maar meteen langs.’ Ze was toevallig in haar praktijk. Dit heb ik dus ook meteen gedaan, dit moest zo zijn, dacht ik nog.

Ik ging aan de slag met het starterspakket, zo kon ik alle producten uitproberen en startte ik met handige weekmenu’s. Ik probeerde allerlei lekkere, koolhydraatarme recepten uit. Voorheen heb ik ook al eerder geprobeerd gezonder te gaan eten, maar koos ik vaak voor de makkelijke weg. Ik at eentonig en de knop ging niet helemaal om. Nu wel!

En anders zorgde mijn coach hier wel voor. Ze heeft me goed gemotiveerd en zette me ook echt aan het werk. Ook de vele complimentjes deden me goed. Ik ben dingen uit gaan proberen, zelf sausjes maken bijvoorbeeld. Dat had nog nooit iemand eerder bij me voor elkaar gekregen.

Nu beleef ik er ook plezier aan om recepten uit te proberen. Vroeger at ik vaak kip en nu bestel ik voortaan zalm wanneer ik op restaurant ga. Het is ook grappig om te zien dat mijn omgeving hier zelfs aan moet wennen. Ik geniet nu ook echt van eten, en ik heb geleerd wat ik moet doen als ik toch in de verleiding kom. Wat voor iets anders kan ik dan pakken of wat ga ik doen zodat het niet meer in mijn hoofd zit, want mijn lichaam heeft er eigenlijk geen behoefte aan.

De producten van PowerSlim zijn ook zo lekker dat ik de behoefte niet meer heb om iets anders te snoepen. Nu geniet ik van mijn lekkere chocoladeparels of melkchocolade chunk. Dit is echt een genietmomentje! Terwijl ik van tevoren alles achter elkaar opat, heb ik nu juist geleerd om mate te houden.

Ik ben 35 kg vermagerd, voel me goed en heb weer energie. Ik ga ook weer veel meer leuke dingen samen met mijn kinderen doen en beleef weer veel plezier aan mijn hobby: duiken.

Dat ik nu campagnemodel mag zijn voor PowerSlim vind ik helemaal super, echt een kers op de taart! Ik wil graag anderen stimuleren om ook te starten met PowerSlim. Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen je ook zo goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Ik weet dat volhouden het moeilijkste gaat worden. Maar mijn eetpatroon is al zo veranderd, mijn hele levensstijl eigenlijk. Ik weet ook dat mijn coach mij hierin blijft ondersteunen, ze blijft me nog een jaar lang nabegeleiding geven. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat het me helemaal gaat lukken om mijn doel te behouden!

Ik wil nooit meer terug naar hoe ik was.

Wanneer u langskomt voor een coach-gesprek zal dit corona-proof doorgaan!

 mondmasker - ontsmetting voor de handen - social distancing

 

Contact nemen:

Hekkenhoek 20

9200 Dendermonde - Grembergen

0478363524

werkt samen met

PowerSlim_Logo_GreyBlueOnWhite.jpg

Tel: 0478363524

BTWnr: BE0763.161.455

Bankrek.nr.: BE34 9731 8818 5690

©2020 door Slank en in balans. Met trots gemaakt met Wix.com