vermageren - koolhydratenarm en eiwitrijke voeding

Afslanken met PowerSlim

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Ik ben er om je te helpen. 

 

 

PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers  het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

 

  • Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

  • Zes eetmomenten per dag.

  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Even voorstellen:

Ik ben Elise, jouw persoonlijke coach.

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een aantal kilo's kwijt te geraken en om niet in een jojo-situatie terecht te komen.

Als Powerslimcoach en ervaringsdeskundige wil ik samen met jou op weg gaan naar een slanker en gezonder lichaam. We gaan op zoek naar de juiste balans en zorgen voor een blijvend resultaat. 

Samen kunnen we dat!

 

KEUZE uit meer dan 140 producten

 

Vóór:

Na:

Ervaringsverhaal Elke –20 kg

 

"Ik voelde me al een tijd niet goed in mijn vel. Mijn gewicht dreigde naar 80 kilogram te gaan, het uitoefenen van mijn hobby lopen begon pijn te doen aan al mijn gewrichten en er begonnen zich steeds meer lichamelijke klachten voor te doen. Ik probeerde zelf op mijn eten te letten, maar kreeg 's avonds steeds buien van veelvuldig eten door extreme honger. Met gevolg dat mijn gewicht bleef toenemen. Ik zat volgens mij in een visuele cirkel waar ik zelf niet leek uit te raken.

 

Ik had al een paar keer op Facebook de reclame van PowerSlim zien passeren. Vermits ik besefte dat ik hulp en begeleiding nodig had, en eerlijk gezegd ook heel nieuwsgierig was, klikte ik hierop verder en vond zo een coach vlak in mijn buurt.

 

Het duurde nog een tijdje voor ik de stap zette, maar na een eerste verkennende gesprek besloot ik me te engageren voor het PowerSlim dieet. Wat ik zocht in een dieet was vooral het vinden van een goed en gezond eetpatroon, producten die lekker smaken, geen honger lijden en natuurlijk het vermageren op zich zodat ik me opnieuw beter zou voelen en mijn zelfvertrouwen zou herwinnen. Dit alles vond ik bij PowerSlim.

 

Ongeveer vier maanden na mijn start was ik 20 kilogram lichter, voelde ik me stukken beter, begon mijn zelfvertrouwen zich opnieuw op te krikken en kon ik terug naar believen lopen zonder enige pijn.

 

Wat ik me vooral blijf herinneren van die eerste maanden is het heel bewust worden van wat ik at. Op aanraden van mijn coach hield ik hiervoor ook een dagboek bij. Ik volgde in fase 1 en fase 2 heel strikt op wat er voorgeschreven wordt in het PowerSlim dieet. De kaart met wat je mag eten en in welke hoeveelheid was mijn vaste partner geworden. De enorme energie die ik deze periode heel intens voelde en de lekkere producten van PowerSlim zorgde er voor dat ik alle verleidingen kon weerstaan. Ook de wekelijkse metingen bij de coach waren steeds een duw in de rug om verder te gaan. Door de begeleiding van mijn coach kon ik zelfs met mijn man of vriendinnen naar een restaurant. Om dan goede keuzes te maken bekeek ik vooraf met mijn coach de menukaart.

 

Toen kwam de vakantieperiode er aan. De hulp die ik tot dan ervaren had, hielpen me om ook hier de juiste keuzes te maken, zonder het gevoel te krijgen dat ik niks kon eten.

 

Ondertussen zit ik al ongeveer drie maanden in de stabilisatiefase. Mijn gewicht, nu 54 kilogram, blijft mooi behouden. Ik hou nog steeds heel punctueel mijn eetdagboek bij heel bewust te zijn en te blijven van wat ik eet.

 

Momenteel eet ik nog maar twee producten van PowerSlim per dag. De overige maaltijden worden aangevuld met andere gezonde  alternatieven. Op deze manier maak ik rustig en heel bewust de overgang naar een volledig gezond eetpatroon. 

 

Ik kan nog enorm veel leren over een gezonde etenswijze en blijf daarom ook de afspraken met mijn coach op regelmatige basis behouden ter controle én voor het inwinnen van raad. Uiteraard is mijn dagboek dan de ideale manier om dit allemaal te bespreken. 

 

Wanneer u langskomt voor een coach-gesprek zal er rekening gehouden worden met de corona-maatregelen

 mondmasker - ontsmetting voor de handen - social distancing

Contact nemen:

Hekkenhoek 20

9200 Dendermonde - Grembergen

0478363524

werkt samen met

PowerSlim_Logo_GreyBlueOnWhite.jpg

Tel: 0478363524

BTWnr: BE0763.161.455

Bankrek.nr.: BE34 9731 8818 5690

©2020 door Slank en in balans. Met trots gemaakt met Wix.com