Hoe ik jou kan helpen

Samen op weg 

naar een gezonder en slanker lichaam,

de juiste balans en een blijvend resultaat!

Bij een eerste afspraak vertel ik je hoe we samen jouw traject naar een gezonder en slanker lichaam kunnen aanpakken en hoe ik je kan helpen om uiteindelijk jouw ideale gewicht te bereiken. 

Het PowerSlim programma verloopt in verschillende fasen. 

Tijdens de eerste fase (strenge fase) kom je wekelijks op consult om je te wegen en al jouw vragen en twijfels te bespreken maar ook om jouw mijlpalen te vieren! Want die komen er zeker, daar ben ik van overtuigd. 

Nadien kom je tweewekelijks langs en wanneer je jouw ideale gewicht bereikt hebt, kom je nog maandelijks  op consult gedurende een jaar. 

Wanneer je daar behoefte aan hebt, mag je nadien ook nog op regelmatige basis blijven komen om zeker op gewicht te blijven. Dat kan bijvoorbeeld om de 3 maanden. 

Een jaar geleden stonden we aan het begin van een zeer zware periode. We konden toen niet inschatten welke impact Corona zou hebben op ons leven. 

Heel ons leven werd dooreen geschud!

We werden opgesloten in 'ons kot'. 

Een jaar in isolatie en ons sociaal leven op nul, heeft een zware emotionele impact op ons.

Dus is het ook wel normaal dat je af en toe troost zoekt in ongezonde voeding, een goed glaasje wijn of een goede pint bier. We zoeken iets om te kunnen genieten.

Maar zonder het goed te beseffen past plots die ene rok niet meer of krijg je die mooie broek niet meer dicht. Wat nu!?

Het is niet zo simpel om het roer helemaal om te gooien. 

Want wat is nu belangrijk als ik gezond wil eten? Hoe kan ik afvallen en toch lekker blijven eten? Hoe kan ik afslanken zonder dat ik apart moet koken voor mijn gezin? Wat moet ik doen om nadien mijn gewicht te behouden?

Ik kan jou daarbij helpen! Ik wil jou laten ervaren dat je niet ongezond hoeft te eten of te drinken om te kunnen genieten van voeding! Integendeel!

Lekker genieten van gezonde voeding en nadien geen schuldgevoel hebben is toch waar ook jij van droomt?

Samen gaan we uitzoeken wat voor jou haalbaar is en wat er werkt voor jouw lichaam.

Ik kan jou helpen om voor heel je gezin gezonde voeding op tafel te zetten! 

Kortom:

Voor prijzen kan je hier klikken.

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken? 

Klik dan hier en vul het contactformulier in.

 

 

Het is nog niet wetenschappelijk bewezen maar artsen zijn het erover eens dat er meer mensen met overgewicht sterven aan Covid-19 dan mensen met een normaal gewicht. Dit vind ik persoonlijk zeker een reden om vandaag nog te starten wanneer je wat kilootjes teveel hebt.

 

 

Er is nog geen hard wetenschappelijk bewijs voor, maar het is alleszins iets wat de voorbije weken op verschillende afdelingen Intensieve Zorg werd vastgesteld: veel patiënten die besmet zijn met het coronavirus kampen met overgewicht. Bovendien overlijden mensen met overgewicht ook vaker dan patiënten met een normaal gewicht.

'Het is nooit te laat om te beginnen met een goed dieet'

 

zegt Manu Malbrain, diensthoofd Intensieve Zorg UZ Brussel.

Hij zegt ook dat de patiënten die daar overleden zijn (april 2020), een BMI hadden van gemiddeld 33. De patiënten die genezen zijn, hadden een gemiddeld BMI van 27.

Mensen met overgewicht lopen een veel groter risico wanneer ze besmet worden met het coronavirus. Dat merken verschillende artsen op die op de dienst Intensieve Zorg werken. 

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/04/13/wie-zwaarlijvig-is-maakt-meer-kans-om-te-sterven-aan-corona/

Button_samen gaan we ervoor_online.png
  • Pinterest
  • Facebook Social Icon
  • Instagram