Mijn getuigenis

Dit ben ik!

D

                   ♥  Zonder woorden  ♥                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

     

          ♥  Dé 3 mannen van mijn leven  ♥               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

                ♥  mijn 2 rakkers  ♥                   

 

   

Enkele jaren geleden voelde ik me echt heel slecht in mijn lichaam. Die overtollige kilo's was ik echt spuugzat! Maar ik had ook al een tijdje de hoop om af te slanken opgegeven. 

Een laatste keer ging ik nog eens googlen om te zien of er nog mogelijkheden waren die ik nog niet geprobeerd had. En toen vond ik de website van PowerSlim. Vooral het afslanken met een coach trok me aan. 

En in mijn hoofd was dit de laatste keer dat ik iets zou proberen om af te slanken. Als het deze keer niet zou lukken, was ik gedoemd om volslank oud te worden. 

En ja, er gebeurde een wonder. Ieder weegmoment wees de weegschaal iets minder aan. Soms was er eens anderhalve kilo af en op een ander moment was er maar 100 gr af. Maar ik zette door en uiteindelijk ben ik 28 kilo vermagerd. 

Ik was zo enthousiast dat ik mijn ervaring wou doorgeven aan andere mensen. Ik ben al geruime tijd op gewicht en ja stiekem wil ik ook nog steeds wat afvallen. Maar ik wil ook laten zien dat het niet mijn bedoeling is om mensen met een maatje meer te kwetsen. Het allerbelangrijkste is dat iedereen zich goed voelt in zijn vel. Het is heel belangrijk om van jezelf te houden zoals je bent. 

Ik kan alleen maar zeggen dat ik niet meer gelukkig was. Ik was ook altijd bang om niet mobiel oud te worden. Ik werk 4/5e als verantwoordelijke/maatschappelijk werker van een thuiszorgdienst bij een OCMW. Ik zie genoeg mensen rondom mij die ouder zijn en die beperkt zijn in hun bewegingen omdat ze overgewicht hebben. Dat beangstigt me en het was ook mijn motivatie om door te zetten. Ook nu nog wil ik daarom op gewicht te blijven. 

PowerSlim helpt je om een andere levensstijl aan te leren waarbij het vooral draait rond gezonde voeding.

Dus hoe langer ik met PowerSlim bezig was, hoe meer ik gebeten werd door gezonde voeding. Wanneer je slanker wilt gaan leven, komt automatisch de overtuiging dat je ook gezond wilt gaan leven. 

Ik heb een opleiding voedingstherapeut gevolgd en ben continu bezig met gezonde voeding. Je bent niet wat je eet, je bent wat je verteert. Die belangrijke stelling heb ik daarbij geleerd. 

Ik ben heel open-minded en ook heel nieuwsgierig om nieuwe zaken te leren. 

Ik zeg altijd: "mijn leven is te kort om te doen wat ik wil doen en wat ik graag doe!"

Rond mijn 35'ste heb ik ontdekt dat ik HSP (hoogsensitief) ben. In de jaren '70 en '80 was HSP nog niet gekend. Dikwijls was het een warboel in mijn hoofd en kreeg ik mijn gedachten niet stil. 

Dus ging ik op zoek naar iets wat mij rust kon geven. Zo ontdekte ik reiki. 

In 2010 kreeg ik mijn eerste inwijding in de reiki. In 2012 mijn tweede en sinds juni 2021 ben ik master in reiki. Daar ben ik heel blij om. Ik vind rust door het krijgen maar ook door het geven van reiki. 

Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd geweest in spiritualiteit. Niet zweverig maar gewoon met beide voetjes op de grond.

Rust in je hoofd, een gezond lichaam, gezonde voeding, je chakra's en lichaamsenergie in balans... dat zijn de verschillende aspecten die ik belangrijk vind. Evenwicht in je mind, body and soul. 

Ik wil niets verkondigen waar ik niets van afweet. Alles waarin ik me verdiep of verdiept heb, heb ik zelf ervaren of heb ik bij mezelf ook aangepakt. Op die manier blijf ik mezelf trouw en ben ik authentiek, de twee waarden die ik meedraag in mijn leven. 

Binnenkort volg ik een opleiding tot HSP-coach. 

Daarmee hoop ik de cirkel rond te maken. Alhoewel ik ervan overtuigd ben dat ik mijn hele leven zal blijven leren en mezelf blijven ontplooien. 

Het boek "Het Geheim van Levenskracht" van Rajshree Patel gelezen heeft me heel veel inzichten gegeven. 

Sommige zaken komen op je pad. Wanneer je geen voldoening meer haalt uit de zaken waar je mee bezig bent, mag je die ook weer loslaten. Zo maak je plaats voor andere dingen en verruim je je geest. Ook ik ervaar dit zo.

Dit besef geeft me een heel goed gevoel en nog meer energie om door te gaan met waar ik nu mee bezig ben en waar ik naartoe wil. 

Elise

drie mannen.jpg
Nigel en Leo.jpg
wij.jpg

Heb ik jou geïnspireerd en wil je graag een afspraak, klik hieronder op de knop "contact"

  • Pinterest
  • Facebook Social Icon
  • Instagram